Haal de juiste LinkedIn kennis in huis met een LinkedIn training

Social media training

Word een ware expert; volg een LinkedIn training!

We gebruiken nagenoeg allemaal sociale media in het dagelijkse leven, maar wordt het ook op de juiste manier ingezet voor jouw bedrijf? En levert het de gewenste resultaten op? Met deze vraagstukken gaan we aan de slag. 

Word een ware social media expert!

We gebruiken nagenoeg allemaal sociale media in het dagelijkse leven, maar wordt het ook op de juiste manier ingezet voor jouw bedrijf? En levert het de gewenste resultaten op? Met deze vraagstukken gaan we aan de slag. 

Up-to-date

De actuele kennis die wij in onze markt opdoen, gaan we met jou delen, zodat je op de hoogte bent van alle trends en ontwikkelingen.

Learn by doing

De beste manier om iets nieuws aan te leren, is door het daadwerkelijk te doen. Tijdens de training gaan we aan de slag voor jouw bedrijf!

Strategische ontwikkeling

Zonder strategie, geen plan. In onze trainingen nemen we je mee in het proces hoe je een strategie uitwerkt tot een succesvolle social media campagne.

Waar bestaat een LinkedIn training uit?

Introductie

Naast het kennismaken willen we graag inzicht geven van alle mogelijkheden op LinkedIn. Waarom is LinkedIn onmisbaar voor jouw bedrijf en hoe kun je dit medium succesvol inzetten?

Ontwikkelen strategie

Voordat je überhaupt LinkedIn in gaat zetten, is het raadzaam om het onderscheidend vermogen van je bedrijf en jouw doelgroep in kaart te brengen. Dit is het vertrekpunt voor iedere LinkedIn campagne.

Content creatie

Hoe zorg je ervoor dat jouw strategie wordt vertaald naar een LinkedIn bericht? We werken gezamenlijk onderscheidende content uit waarmee jij je bereik vergroot en de doelgroep weet je raken.

Sebas Doelgroepbereikt.nl

''Ben jij klaar om jezelf of je team op te leiden als LinkedIn goeroe, of expert mag natuurlijk...''

Sebas
De personal trainer

Sebas Doelgroepbereikt.nl

''Ben jij klaar om jezelf of je team op te leiden als sociale media goeroe, of expert mag natuurlijk...''

Sebas
De (personal) trainer

Greep uit onze projecten

Muta Sport logo

Social media adverteren Muta Sport

Voor Muta Sport zijn social media campagnes uitgevoerd op Facebook voor het bereiken van leden en bestuursleden van korfbalverenigingen. Muta Sport is dé kledingspecialist voor sportend en werkend Nederland...

Logo Vleesbedrijf de Vries

Websitebouw Vleesbedrijf de Vries

Voor Vleesbedrijf de Vries is een compleet nieuwe website in eigen stijl ontwikkelt voor het werven van nieuwe klanten. Sinds 1990 is het bedrijf een begrip in de vleeswereld....

Maxtotaal.nl logo

Social media beheer Maxtotaal

Voor Maxtotaal.nl is Social media beheer en adverteren ingezet voor het genereren van websiteverkeer en conversies. MaxTotaal.nl is een webshop met een ruim assortiment aan huishoudelijke apparatuur en elektronica....

Trainingen op locatie

Social media training Startup Program

Social media training - Startup Program

Social media training JIM adviseur

Social media training - JIM Adviseur

Waarom LinkedIn uitbesteden

LinkedIn training - Subhan Ingenieursbureau

De juiste LinkedIn kennis in huis halen?

Wij helpen jou met het ontwerpen van een plan waarmee jij op LinkedIn zakelijke klanten gaat bereiken. Maar voordat we daarmee aan de slag gaan, willen we graag eerst kennismaken. Laat hieronder jouw contactgegevens achter, zodat wij de koffie voor je kunnen klaarzetten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.