Home » LinkedIn content creatie

LinkedIn content creatie

Social media content creatie Doelgroepbereikt

LinkedIn content die je doelgroep raakt en activeert

Je weet dat LinkedIn een fantastische plek is om je netwerk uit te breiden en je professionele imago op te bouwen. Maar het creëren van boeiende en professionele berichten is ingewikkeld, tijdrovend en soms ronduit frustrerend.

Je hebt geprobeerd zelf je posts te maken, maar het ontbreekt je aan tijd, inspiratie en de juiste apparatuur voor die perfecte foto's en video's.

Je wilt wel dat je bedrijf constant zichtbaar is, maar je loopt vast.

Herkenbaar?

De mogelijkheden van LinkedIn content creatie!

Strategie & contentkalender

Een contentkalender zorgt ervoor dat creatieve ideeën verwerkt zijn in een concreet werkplan. Hierdoor ontstaat continuïteit waardoor de doelgroep betrokken blijft.

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met fotografie zorgen we voor zakelijke branding foto’s, productfoto’s of sfeerbeelden van je bedrijf. De basis voor content creatie.

Videografie

Video’s zijn makkelijker te ‘verteren’ dan geschreven tekst. Video is dan ook belangrijker dan ever. Ideaal in te zetten voor een intro van je bedrijf en om bedrijfsprocessen, diensten/ producten te tonen.

Schrijven

Geen zin / tijd om zelf je LinkedInberichten te schrijven? Geen punt, wij zorgen ervoor dat er voor elke periode berichten worden geschreven en worden geplaatst.

De werkwijze

  1. Strategie
  • Interview: We interviewen je persoonlijk om jou en je bedrijf te begrijpen. Welke doelen heb je, welke tone of voice gebruik je en wie wil je bereiken met je LinkedIn-profiel?
  • Onderzoek: We voeren een diepgaand onderzoek uit, met focus op hashtags en doelgroep. We streven ernaar de taal van je publiek te spreken om ze effectief te bereiken.
  • Contentplan: We creëren een contentplan afgestemd op jouw behoeften en doelen, met een overzicht van alle berichten, afbeeldingen, video's en andere media.
  • Presentatie: We laten je de complete strategie zien zodat je weet wat je kunt verwachten. We luisteren naar je feedback en voeren de nodige aanpassingen door tot je volledig tevreden bent. 
  1. Content maken en plaatsen

We stellen de content op voor de komende 3 maanden en laten deze aan jou zien ter beoordeling. We zorgen ervoor dat alles naar jouw wens is. Zodra je akkoord gaat met de content, publiceren we die op je LinkedIn-profiel volgens het afgesproken schema. Geen beeldmateriaal? We regelen professionele foto- en videoshoots om je content te verrijken.

Heb je geen beeldmateriaal klaarliggen? Geen probleem! We kunnen professionele foto- en videoshoots organiseren om je content echt te laten stralen.

 

  1. Bijsturen

Elk kwartaal nemen we contact op voor nieuwe input. Je ontvangt ook de prestatiecijfers van de campagne elk kwartaal.

Veel gestelde vragen over LinkedIn content creatie

Klaar om LinkedIn content creatie uit te besteden?

Wij ontwerpen jouw plan om zakelijke klanten op LinkedIn te bereiken. Laten we eerst kennismaken! Laat je contactgegevens achter en wij zorgen voor de koffie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.