Apollbouw logo
slider image
Nehlsen logo
slider image
Maxtotaal.nl logo
Easie logo
Logo Zandstra Sport
Logo Subhan Ingenieursbureau
DTC surhuisterveen logo
Logo Noovids
slider image
Autotaalglas Heerenveen

Wij zijn Doelgroepbereikt.nl

Vraag ondernemers of ze meer resultaat uit sociale media willen halen en je zult ze zien ja-knikken. Vraag of ze hier de kennis en tijd voor beschikbaar hebben en je hoort 9/10 keer ‘nee..’. Wij zijn er om deze ondernemers te helpen. 

De digitale wereld verandert in sneltreinvaart en social media is een belangrijk middel dat zorgt voor meer omzet en bekendheidImmers, nieuwe generaties zullen steeds meer zaken online doen.  

 Waar prijs voorheen leidend was of iets wel/niet online werd verkocht, is dat nu verleden tijd. Gepersonaliseerde auto’s, huizen, ICT-diensten en zelfs landbouwmachines worden nu via sociale media verkocht.

 Wij zijn er voor de ondernemers die hun bedrijf toekomstbestendig willen maken, maar hier geen tijd en/ of kennis voor hebben. Waarbij we de mogelijkheid bieden om alles van A-Z te regelen.  

Onze kernwaarden

Teamwork

We zijn een betrokken en proactief team. Als ik verlies, verlies jij. Als jij wint, win ik. > Jouw resultaten, zijn onze resultaten!

Positiviteit

Anderen inspireren, in hun waarde laten en plezier hebben in wat we dagelijks doen.  

Eerlijkheid

Handel met integriteit en eerlijkheid. En we verplaatsen ons in de schoenen van een ander. 

Teamleden met een toekomstvisie

Damian Altenburg

Socializer

Ik ben gek op Social media adverteren & automatiseren. Het zorgt ervoor dat je op zeer korte termijn de eerste resultaten kunt behalen voor een ondernemer. Verder ben ik groot fan crypto, chocola en reizen. Mijn persoonlijke doel is dan ook om werken vanuit het buitenland mogelijk te maken om zo meer van de wereld te zien.

085-8209770
damian@doelgroepbereikt.nl

Sebas Kooistra

Fanatiekeling

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar uitdagingen. Met volle overgave en enthousiasme, help ik klanten met het bereiken nieuwe hoogtes op social media. Verder ren ik met regelmaat achter een bal aan op het voetbalveld. Wat mij persoonlijk drijft is het maximale uit het leven halen: de wereld ontdekken en jezelf blijven ontwikkelen.

085-8209770
sebas@doelgroepbereikt.nl

Harry de Kip

Minder bevlogen

Een betrokken collega die overal een ei of kuiken van wil hebben. Centraal aanspreekpunt van Doelgroepbereikt.nl

085-8209770
info@doelgroepbereikt.nl

Stagiair gezocht!

Ben jij onze toekomstige stagiair?

Wij zijn op zoek naar een topper die social media team komt versterken! Lijkt het jou interessant om uitdagingen aan te gaan op het gebied van ondernemerschap en social media marketing? Ben jij de persoon die verantwoordelijkheid wilt dragen en binnen ons team wilt vlammen? Stuur ons een bericht en we bespreken jouw toekomstige stageplek onder het genot van een bakje koffie.

085 820 9770
info@doelgroepbereikt.nl

Contact met ons opnemen is een eitje.