slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
Home » LinkedIn » LinkedIn marketing uitbesteden

Wat is LinkedIn marketing?

LinkedIn klantafspraken

LinkedIn is hét platform voor de B2B markt. Je komt makkelijk en laagdrempelig in contact met de juiste beslisser(s) voor nieuwe opdrachten. Daarnaast bereiken je berichten veel meer mensen dan op andere kanalen.

Of je nu zzp’er bent, in loondienst werkt of een eigen bedrijf runt, LinkedIn is een uitstekend platform om in te zetten voor zakelijke doeleinden. Het draait om netwerken, het delen van kennis en aangaan van interactie met potentiële klanten.

LinkedIn Marketing – De cijfers in beeld

  • Aantal dagelijkse gebruikers NL: 1.069 miljoen (2021)
  • 80% van de B2B-leads komt uit LinkedIn
  • 52% B2B kopers besluit op basis van LinkedIn

LinkedIn is het grootste zakelijk platform ter wereld. Met meer dan vijf miljoen leden en maar liefst meer dan 120.000 bedrijfspagina’s is LinkedIn niet meer weg te denken bij de succesvolle ondernemer. Jouw zakelijke klanten zullen dan ook actief op dit platform zijn en dus is het een uitstekende database voor al je contacten. Het platform wil professionals van over de hele wereld bij elkaar brengen zodat ze succesvoller en productiever zijn. Als 's werelds grootste professionele netwerksite verbindt LinkedIn professionals uit de branche met elkaar en helpt mensen bij het vinden van een baan, freelance werk, klanten of potentiële partners.

LinkedIn marketing op maat

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Zowel privé als zakelijk worden diverse kanalen gebruikt. Het doel is echter altijd: relaties aangaan én uitbouwen. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je een socialmediakanaal op de juiste manier inzet. Ook voor LinkedIn is dit zeker van groot belang.

LinkedIn draait om het aangaan en uitbouwen van relaties. Door het platform op de juiste manier in te zetten zorg je hiervoor. Je kunt jouw doelgroep op LinkedIn bereiken met je eigen unieke boodschap. Maar daarbij is het natuurlijk wel van belang dat de identiteit van je bedrijf, je communicatie, op de juiste manier naar voren komt. Veel ondernemers vinden dit lastig. Vaak gaat er daarom veel te veel tijd zitten in het opzetten van een bedrijfspagina en een goede marketingcampagne. Maar ook de kennis ontbreekt op dit gebied. Dit zijn dan ook de twee meest genoemde redenen om LinkedIn marketing uit te besteden.

Wij helpen jou graag verder!

Dit doen wij uiteraard niet volgens een standaard procedure. Ieder bedrijf is immers anders en ieder bedrijf is uniek. Wij onderzoeken daarom wat de beste strategie is die past bij jouw doelgroep. Daarnaast kunnen wij natuurlijk ook specifiek ingaan op jouw wensen. Via targeting is het mogelijk om heel nauwkeurig jouw doelgroep te bereiken. De strategie bedenken wij altijd in overleg met jou en vervolgens zullen wij deze voor een langere termijn uitvoeren.

Voordelen LinkedIn

Netwerk vergroten

Klantafspraken

Personeel werven

Meer naamsbekendheid

Beter vindbaarheid op Google

Direct contact met je ideale klant

Waarom LinkedIn Marketing uitbesteden?

Echte resultaten

Door onze ervaring met verschillende bedrijven zien wij dat onze methode werkt. Deze bedrijven groeien op basis van meer bereik, meer betrokkenheid en nieuwe klantafspraken.

Hoge beoordeling

Onze klanten voor LinkedIn Marketing beoordelen ons met een gemiddelde van 9,3.

Personeel werven

Door je LinkedIn marketing uit te besteden, maak je kennis met onze specialisten. Wij houden ons alleen maar bezig met LinkedIn en weten dan ook als geen ander hoe wij dit sociale platform optimaal kunnen inzetten. Het werven van personeel voor bedrijven op LinkedIn is voor ons dagelijkse kost.

Consistentie

Wij verzekeren dat wij bij het beheren van je LinkedIn werken aan consistente zichtbaarheid. Dit betekent dat we wekelijks actief zijn in het delen van waardevolle voor jouw doelgroep.

Waarom is LinkedIn marketing onmisbaar voor mijn bedrijf?

Met een platform met meer dan 5 miljoen gebruikers is het een zekerheid dat jouw zakelijke klanten ook actief zijn op LinkedIn. Het is een database voor al je contacten, met als voordeel dat jouw contacten zelf hun data bijhouden.

Meer voordelen

Meer naamsbekendheid en leads.

Direct in contact met je ideale klant.

Je bespaart tijd omdat wij je LinkedIn beheren. Hierdoor kun je je focussen op wat jou energie geeft.

Geen extra personeel nodig.

Word beter gevonden, ook in Google.

Vaste investering en één aanspreekpunt.

Maandelijkse updates en rapportage.

Meer dan 7 jaar ervaring met social media.

Klanten beoordelen ons met een 9,3.

Greep uit onze projecten

Subhan Ingenieursbureau logo

Social media beheer en Websitebouw Subhan Ingenieursbureau

Voor Subhan Ingenieursbureau is een website gebouwd volledig op basis van maatwerk. Daarnaast is LinkedIn Leadgenerator en social media adverteren ingezet voor het bereiken van particulieren en zakelijke klanten....

Websitebouw en Social media beheer Noovids

Voor Noovids is een compleet nieuwe website geheel in eigen stijl ontwikkelt. Daarnaast is de LinkedIn Leadgenerator ingezet voor het genereren van klantafspraken. Noovids levert licht, geluid en video....

Websitebouw Markant Kozijnen

Voor Markant Kozijnen is een compleet nieuwe website geheel in eigen stijl gebouwd met als doel: meer aanvragen. Markant Kozijnen uit Oosterwolde is de betrouwbare partner/leverancier in kozijnen en...

Damian Doelgroepbereikt

"Laten we samen de kansen op LinkedIn bespreken. Zin in een bakje koffie?"

Damian
Dé LinkedIn expert

Wat heb je nodig voor LinkedIn Marketing?

LinkedIn strategie

Ontvang een strategie en een plan van aanpak op maat. Zonder strategie is het bereiken van zakelijke klanten een lastig verhaal.

Lees hier meer over LinkedIn strategie.

Content

Val op met professionele foto’s & video’s. Door relevante content zorg je ervoor dat de gekozen LinkedIn strategie impact maakt.

Lees hier meer over Content creatie.

Automatische Leadgeneratie

Groei exponentieel met onze groeiversnellers voor LinkedIn! Op de ‘automatisch piloot’ jouw doelgroep bereiken én enthousiasmeren met behulp van Sales Navigator.

Lees hier meer over LinkedIn leadgenerator.

Specialist 

Ons team is gespecialiseerd in LinkedIn Marketing. Iedere dag houden we ons bezig met het delen van content, benaderen van potentiële klanten en het bijsturen van campagnes op LinkedIn. 

Voorbeelden uit de praktijk

Veelgestelde vragen

Klaar om potentiële klanten te bereiken met LinkedIn?

Wij helpen jou met het ontwerpen van een plan waarmee jij op LinkedIn zakelijke klanten gaat bereiken. Maar voordat we daarmee aan de slag gaan, willen we graag eerst kennismaken. Laat hieronder jouw contactgegevens achter, zodat wij de koffie voor je kunnen klaarzetten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.