Home » LinkedIn » LinkedIn Leadgenerator

Meer klantafspraken genereren via LinkedIn

Vergroot je bereik en netwerk op LinkedIn

Uit Social media onderzoek van Newcom, is naar voren gekomen dat het dagelijkse gebruik op LinkedIn blijft stijgen. Het afgelopen jaar vond een stijging plaats van 16%. De teller in Nederland van het aantal LinkedIn leden staat inmiddels op 5 miljoen actieve gebruikers. Dit staat gelijk aan ruim 80% van de Nederlandse beroepsbevolking.

5 miljoen accounts in Nederland. Je gaat ons niet vertellen dat binnen deze groep, jouw doelgroep niet aanwezig is. LinkedIn geeft jou de mogelijkheid om in rechtstreeks contact te komen met je potentiële klant. Meer dan de helft van business-to-business (of B2B) bedrijven vindt klanten via LinkedIn. Voor de andere helft van de bedrijven hebben wij de LinkedIn Leadgenerator ontwikkeld, zodat deze ondernemingen ook in staat zijn om leads te genereren.

Meer informatie over de LinkedIn Leadgenerator ↓

Geen koude acquisitie

Met de Leadgenerator is het koud benaderen van potentiële klanten verleden tijd. De generator is een automatisch piloot die dagelijks 1-op-1 klanten gaat benaderen op LinkedIn.

Groter bereik

Naast het benaderen van je potentiële klanten, delen we iedere week waardevolle content op jouw persoonlijke tijdlijn. Met behulp van deze content zorgen we ervoor dat huidige en nieuwe connecties worden geactiveerd.

Meer afspraken

Potentiële klanten worden aan de lopende band benadert. Vervolgens gaan we het gesprek aan met de contacten. Nieuwe contacten ontvangen een welkomstbericht waardoor een kans op afspraak ontstaat.

Hoe helpen we je aan meer resultaat?

Aanloopfase

Aan de hand van een kort intakeformulier wordt helder wie je ideale klant is, wat het onderscheidend vermogen is en welke problemen je oplost. Deze info is nodig voor de invulling van de campagne.

Persoonlijk profielscan

Het hebben van een volledig profiel straalt autoriteit uit en dat is essentieel om te kunnen starten met de LinkedIn Leadgenerator. Naast de profielscan vertalen we jouw onderscheidende vermogens door naar tastbare content.

Groeien maar!

De content staat ingepland en de Leadgeneratie begint te draaien. Tijd om de doelgroep te overladen met benaderingsberichten en waardevolle doeltreffende content. Doelgroepbereikt neemt jouw tijdlijn over voor acquisitie en content creatie.

Voorbeelden uit de praktijk

Adviesgesprek aanvragen!

Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden van digitaal groeien op sociale media te bespreken. Wil jij zakelijk excelleren op social media? Vraag dan gerust een vrijblijvend gesprek aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.