Home » Online marketing Joure
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Online marketingbureau uit Joure met de focus op social media

Meer succes op social media begint bij Doelgroepbereikt.nl

LinkedIn klantafspraken

Als je als bedrijf tegenwoordig goed zichtbaar wil zijn voor je klanten, dan is social media een onmisbaar onderdeel van je marketingmix. Wereldwijd zijn er 4,2 miljard mensen actief op het internet. Daarom biedt social mediamarketing volop kansen om daarop zichtbaar te zijn, zodat je sneller door je doelgroep gevonden wordt.  

Social media dient tegenwoordig ook als een zoekmachine, net zoals Google dat is. Jouw potentiële klanten zoeken voortdurend op verschillende platforms om relevante informatie over jouw bedrijf, merk of product te vinden. Investeer daarom vandaag nog in social media marketing. Zo help je jouw bedrijf om die relevante leads te bereiken. Richt jij je met je online marketing op een specifiek gebied, zoals Joure? Met social media advertising kun je je hierop richten. Het helpt je om informatie te verkrijgen over waar je klanten wonen, werken en shoppen. Daar kom je snel achter als je je klanten zoekt op social media.  

Waarom wil je als bedrijf in Joure social media inzetten?

De wereld digitaliseert in een snel tempo. De mogelijkheden van social media worden alsmaar uitgebreider. Het aantal uren die mensen dagelijks doorbrengen op social media in Joure. neemt ook alsmaar toe. Het is dus niet zo gek dat salesafdelingen ook social media adopteren in hun werkwijze. Connecties en verkopen worden bijvoorbeeld steeds meer gedaan via LinkedIn. Aankopen vinden tegenwoordig ook vaak online plaats, bijvoorbeeld via Instagram Shopping. 

Wil jij ook aan de slag met social media voor je bedrijf in Friesland? Onderzoek dan goed welk kanaal en welke functies het beste passen bij je dagelijkse werkzaamheden.

Bereik snel je ideale klant

Vergeet cold calling of folders aan huis social media biedt jouw bedrijf een geweldig platform, waarmee je snel in contact komt met je ideale klant. Om die reden zien veel bedrijven social media als een krachtig marketinginstrument.  

Hoe verspreid je als bedrijf informatie via social media? De informatie op de website kan door gebruikers verder gedeeld worden via het netwerk. Zo verkrijg je snel een groter bereik. Het is wel belangrijk dat je relevante informatie deelt. Gebruikers zien dan gelijk voor welke diensten ze je kunnen benaderen. Door regelmatig zichtbaar te zijn, blijft je naam ook beter hangen in het hoofd van je netwerk. Als je bekender wordt, dan maak je sneller connecties met een grotere of andere doelgroep. Uiteindelijk leidt dit ook tot meer klanten.  

Verkoop je een product of dienst voor een specifieke doelgroep? Kijk dan goed welk social mediakanaal daar het beste bij past. LinkedIn is meer een geschikt B2B-kanaal en Pinterest is een geweldig platform voor inspiratie rondom woonartikelen of kleding. Om de juiste doelgroep te vinden, is het opstellen van een strategie belangrijk. Elk kanaal heeft zo zijn eigen spelregels en publiek. Maak daarom een goede afweging in welke kanalen je inzet.   

 

Voordelen social media

Vergroot je bereik

Meer naamsbekendheid en meer interactie met je klant/doelgroep

Beter op de lokale kaart

Je (lokale) vindbaarheid vergroten

Vindbaarder in Google

Door het plaatsen van externe links op social media word je beter gevonden in zoekmachines.

Bouwen aan je merk

Met social media bouw je consistent aan een merk voor jouw huidige en potentiële klanten.

Beïnvloeding koopgedrag

Personen die bedrijven en merken op social media volgen, kopen hen producten vaker en bevelen deze ook regelmatig aan.

Autoriteit opbouwen

Social media leent haar uitstekend uit om je positie als expert of specialist te versterken.

Waarom social media laten beheren?

Echte resultaten

Door ervaring met mkb bedrijven zien wij dat onze methode werkt. Deze bedrijven groeien op basis van meer bereik, meer betrokkenheid en nieuwe klantafspraken.

Hoge beoordeling

Onze social media klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,3 (via Google & Trustoo).

Betrokken manager(s)

Je bent betrokken bij het gehele proces en kijkt mee met de werkzaamheden die wij uitvoeren. Wij zorgen voor de executie waarna jij mag genieten van de resultaten. Daarnaast ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage. Deze rapportage wordt in een 1-op-1 gesprek toegelicht.

Consistentie

Wij verzekeren dat wij bij het beheren van social media werken aan consistente zichtbaarheid. Dit betekent dat we wekelijks actief zijn in het delen van waardevolle voor jouw doelgroep.

Kosten social media beheer

Wil jij ook aan de slag met jouw social media voor jouw bedrijf in Friesland en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij ontwerpen mooie en pakkende social media content die past bij jouw bedrijf en de uitstraling van jouw merk. Daarnaast maken wij advertentiecampagnes om online meer naamsbekendheid te genereren en leads binnen te halen. Maar eerst gaan we in gesprek om te bespreken wat je wil bereiken. We kijken welke social media kanalen daarvoor nodig zijn en waar jouw doelgroep zich bevindt. Het doel is niet alleen meer volgers van jouw kanaal: wij zorgen ervoor dat je echte fans creëert die graag bij je kopen. 

De kosten voor jouw social media beheer hangen af van jouw wensen en doelen. Hoeveel kanalen wil je inzetten? Hoe vaak wil je een post plaatsen? Welk type content wil je delen? Op basis van al deze wensen bieden wij een prijs op maat aan. Wil je hierover meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Doelgroepbereikt.nl via het nummer 085-8209770 of vul het contactformulier onderaan de pagina in. 

Greep uit onze projecten

Websitebouw en Social media beheer Noovids

Voor Noovids is een compleet nieuwe website geheel in eigen stijl ontwikkelt. Daarnaast is de LinkedIn Leadgenerator ingezet voor het genereren van klantafspraken. Noovids levert licht, geluid en video....

Subhan Ingenieursbureau logo

Social media beheer en Websitebouw Subhan Ingenieursbureau

Voor Subhan Ingenieursbureau is een website gebouwd volledig op basis van maatwerk. Daarnaast is LinkedIn Leadgenerator en social media adverteren ingezet voor het bereiken van particulieren en zakelijke klanten....

LinkedIn Leadgeneratie Diamond Sound Systems

Voor Diamond Sound Systems is de automatische Leadgeneratie ingezet voor het bereiken van potentiële klanten op LinkedIn. Diamond Sound Systems uit Joure zijn gedreven professionals in licht en geluid....

Damian Doelgroepbereikt

"Laten samen kijken naar de groeimogelijkheden. Zin in een bakje koffie?"

Damian
Dé Social media expert

Hoe gaan wij te werk?

Strategie uitwerken

Ontvang voor jouw focuskanaal een strategie en plan van aanpak op maat. Zonder strategie is het bereiken van zakelijke klanten een lastig verhaal.

Content

Val op met professionele foto’s & video’s. Op basis van een contentkalender en contentpijlers ontwerpen wij relevante content waarmee we impact maken bij de doelgroep. We spelen in op de emoties van de doelgroep voor meer interactie.

Uitvoering

De gecreëerde content is beoordeeld, voorzien van hashtags en ingepland op de momenten waarop de doelgroep het meest actief is. Nu is het tijd om gas te geven en onze doelgroep te voorzien van waardevolle en impactvolle berichten.

Bijsturen en rapporteren

Social media beheren betekent voor ons een intensief traject waarbij we op dagelijkse basis onze werkzaamheden bijsturen. Dit is nodig om in te spelen op de veranderingen in de markt en op de behoefte van de doelgroep. Naast het bijsturen ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage waarin wij onze werkzaamheden verantwoorden.

Voorbeelden uit de praktijk

Social mediaspecialisten

Zoek je een online marketing bureau in Joure dat jou van A tot Z helpt met social media marketing? Doelgroepbereikt ziet al snel wat je nodig hebt. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf op social media een succes te maken. Met behulp van een passende strategie en de juiste technieken zul je snel groeien op internet. Maak vandaag nog kennis met Doelgroepbereikt online marketing Joure en vergroot jouw online succes.  

Klaar om potentiële klanten te bereiken op social media?

Wij helpen jou met het ontwerpen van een plan waarmee jij op sociale media zakelijke klanten gaat bereiken. Maar voordat we daarmee aan de slag gaan, willen we graag eerst kennismaken. Laat hieronder jouw contactgegevens achter, zodat wij de koffie voor je kunnen klaarzetten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.