Home » Social media Groningen
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Social media voor bedrijven

Maak direct een succes van jouw social media dankzij onze experts

LinkedIn uitbesteden

Het social media landschap is tegenwoordig wijd verspreid. Maar wat is het nu precies en wat kun je er als bedrijf mee in Groningen en omstreken? Social media is een benaming voor alle online platforms die interactie stimuleren tussen personen (B2C) en bedrijven (B2B). Consumenten, bedrijven of merken maken een account aan op Instagram of TikTok om zo zichzelf of hun producten onder de aandacht te brengen. Met social media kun je veel kanten op. Het biedt ruimte voor het delen van status updates, foto’s, video’s en zelfs complete shopping feeds. Verder is er een mogelijkheid om 1-op-1 berichten naar elkaar te sturen. 

Er zijn maar weinig mensen die echt niets hebben met social media. Bijna iedereen in Nederland heeft wel een account op WhatsApp, YouTube, LinkedIn, Facebook of Instagram. Het hangt ervan af hoe je graag communiceert met anderen en welke content je graag consumeert. Met die behoeften maken mensen een profiel aan op één of meerdere social media platforms. Bedenk dus als bedrijf goed hoe jouw doelgroep hiermee omgaat. Heb je dit duidelijk in kaart? Dan weet je waar je als bedrijf aanwezig moet zijn om de beste resultaten te behalen op social mediagebied. Zo is YouTube een mooi platform voor je reclames. Instagram leent zich weer uitstekend voor mooie foto’s van bijvoorbeeld productpresentaties.

Social media voor bedrijven in Groningen: onmisbaar voor je marketing

De groei van het aantal platforms en de mogelijkheden voor alle kanalen gaat in een rap tempo. De tijd die consumenten spenderen aan social media neemt ook steeds meer toe. Daarom houdt niet alleen marketing zich steeds meer bezig met dit fenomeen. Ook sales ziet het toenemende belang in van social media. LinkedIn is tegenwoordig hét kanaal om zakelijke prospects te bereiken. Het werkt in veel gevallen zelfs beter dan koud bellen naar bedrijven. Een bedrijf zonder social media beheer is niet meer van deze tijd. Met social media ben jij in staat om op consistente wijze jouw doelgroep te informeren, inspireren en over te halen tot een aanvraag of koop. Niet voor niets toont onderzoek aan, dat social media bijdraagt aan oriëntatie- en overwegingsfase van de doelgroep. 

Wil jij aan de slag met social media voor je bedrijf in Groningen? Laat je adviseren door een online marketing bureau die weet wat je nodig hebt. Met welke social media mix bereik jij je klanten? Doelgroepbereikt.nl weet er alles van.  

Voordelen social media

Vergroot je bereik

Meer naamsbekendheid en meer interactie met je klant/doelgroep

Beter op de lokale kaart

Je (lokale) vindbaarheid vergroten

Vindbaarder in Google

Door het plaatsen van externe links op social media word je beter gevonden in zoekmachines.

Bouwen aan je merk

Met social media bouw je consistent aan een merk voor jouw huidige en potentiële klanten.

Beïnvloeding koopgedrag

Personen die bedrijven en merken op social media volgen, kopen hen producten vaker en bevelen deze ook regelmatig aan.

Autoriteit opbouwen

Social media leent haar uitstekend uit om je positie als expert of specialist te versterken.

Waarom social media laten beheren?

Echte resultaten

Door ervaring met mkb bedrijven zien wij dat onze methode werkt. Deze bedrijven groeien op basis van meer bereik, meer betrokkenheid en nieuwe klantafspraken.

Hoge beoordeling

Onze social media klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,3 (via Google & Trustoo).

Betrokken manager(s)

Je bent betrokken bij het gehele proces en kijkt mee met de werkzaamheden die wij uitvoeren. Wij zorgen voor de executie waarna jij mag genieten van de resultaten. Daarnaast ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage. Deze rapportage wordt in een 1-op-1 gesprek toegelicht.

Consistentie

Wij verzekeren dat wij bij het beheren van social media werken aan consistente zichtbaarheid. Dit betekent dat we wekelijks actief zijn in het delen van waardevolle voor jouw doelgroep.

Kosten social media uitbesteden

Ga vandaag nog aan de slag met social media voor je onderneming in Groningen! Social media is een complex onderwerp voor ondernemers die marketing niet als hun core business hebben. Verspil daarom geen tijd, energie en moeite door het zelf te blijven doen. Als social media bureau beginnen we gelijk goed met een passende strategie. Wij zorgen ervoor dat de kanalen passen bij dat wat je graag uitstraalt. Verder maken we samen een content planning en bedenken we de creatieve opzet van de posts. Onze specialisten zetten de targeting van jouw advertenties zo in, dat je er gelijk resultaat uithaalt. 

Het resultaat? Je genereert relevante fans, volgers en natuurlijk ook kopers. Een betrokken social media bedrijf is een waardevolle investering, omdat het je uiteindelijk meer geld oplevert dan de kosten die je ervoor betaalt. Een investering waarmee je jouw bedrijf laat groeien. De investering is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Welke kanalen zet je in? Hoeveel content wil je plaatsen? Maak je naast foto’s ook gebruik van video’s? 

Met al deze wensen bieden wij een prijs op maat aan. Wil je hierover meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Doelgroepbereikt.nl via het nummer 085-8209770 om gelijk je social media succesvol in te zetten!

Greep uit onze projecten

LinkedIn Leadgeneratie Diamond Sound Systems

Voor Diamond Sound Systems is de automatische Leadgeneratie ingezet voor het bereiken van potentiële klanten op LinkedIn. Diamond Sound Systems uit Joure zijn gedreven professionals in licht en geluid....

LinkedIn marketing TN Slopen en Saneren

Voor TN Slopen en Saneren is op consistente wijze LinkedIn marketing ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. TN Slopen en Saneren is een gerenommeerd sloop-en asbestsaneringsbedrijf uit Scharsterbrug....

LinkedIn marketing N-ICT Consultancy

Voor N-ICT Consultancy is de automatische Leadgeneratie en LinkedIn beheer ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. N-ICT Consultancy is dé specialist op het gebied van ICT uit Harkema....

Damian Doelgroepbereikt

"Laten samen kijken naar de groeimogelijkheden. Zin in een bakje koffie?"

Damian
Dé Social media expert

Hoe gaan wij te werk?

Strategie uitwerken

Ontvang voor jouw focuskanaal een strategie en plan van aanpak op maat. Zonder strategie is het bereiken van zakelijke klanten een lastig verhaal.

Content

Val op met professionele foto’s & video’s. Op basis van een contentkalender en contentpijlers ontwerpen wij relevante content waarmee we impact maken bij de doelgroep. We spelen in op de emoties van de doelgroep voor meer interactie.

Uitvoering

De gecreëerde content is beoordeeld, voorzien van hashtags en ingepland op de momenten waarop de doelgroep het meest actief is. Nu is het tijd om gas te geven en onze doelgroep te voorzien van waardevolle en impactvolle berichten.

Bijsturen en rapporteren

Social media beheren betekent voor ons een intensief traject waarbij we op dagelijkse basis onze werkzaamheden bijsturen. Dit is nodig om in te spelen op de veranderingen in de markt en op de behoefte van de doelgroep. Naast het bijsturen ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage waarin wij onze werkzaamheden verantwoorden.

Voorbeelden uit de praktijk

Klaar om potentiële klanten te bereiken op social media?

Wij helpen jou met het ontwerpen van een plan waarmee jij op sociale media zakelijke klanten gaat bereiken. Maar voordat we daarmee aan de slag gaan, willen we graag eerst kennismaken. Laat hieronder jouw contactgegevens achter, zodat wij de koffie voor je kunnen klaarzetten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.