slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
Home » Social media beheer

Social media beheer uitbesteden?

Wij nemen jouw werk uit handen!

Digitaal groeipakket voor social media

Wat is social media beheer?

Simpel gezegd, het beheren van sociale media is het proces van het maken, publiceren en analyseren van content die je op sociale-mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn plaatst. Dit klinkt vrij eenvoudig, maar is in onze ogen lastiger dan je denkt. Het beheren van social media ligt namelijk iets strategischer. Het omvat meer dan alleen het delen van spontane foto's of reageren op volgers.

Het beheer van social media is een onderdeel van een totale digitale marketingstrategie. Een strategie waarbij je niet alleen inzet op social media kanalen maar ook een website, e-mail en andere digitale kanalen. Al deze kanalen moeten één samenhangend geheel zijn waarbij de communicatie op elkaar afgestemd is en je rekening houdt met de tone-of-voice per kanaal.

Om social media als onderdeel van je complete strategie succesvol in te zetten, is het belangrijk om de specifieke kenmerken van jouw markt te kennen en te weten hoe jouw oplossing een bepaald probleem kan helpen oplossen. Jouw digitale marketingstrategie bepaalt hoe jouw merk online zal positioneren om meer business te genereren. Een social mediastrategie richt zich op het gebruik van sociale-mediaplatforms om bekendheid op te bouwen, leads en verkopen te genereren.

Beheer van sociale media is ter ondersteuning van de digitale marketing- en sociale-mediastrategieën.  Het is een belangrijk onderdeel van het uitvoeren van een effectieve socialmediastrategie, omdat het uitlegt hoe jouw merk de markt bewerkt (denk aan het publiceren van content, richtlijnen voor verhogen van betrokkenheid bij klanten, enz.) op socialmediaplatforms om resultaten te genereren. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw social media management aanpak de juiste is voor jouw merk?

Op die vraag geven we graag persoonlijk antwoord. Samen kijken naar de juiste aanpak om jouw doelgroep te bereiken.

Wanneer ga je als bedrijf social media uitbesteden?

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je een socialmediakanaal op de juiste manier inzet. Schieten met losse hagels op social media gaat je niks opleveren. Bedrijven die geen tijd hebben voor social media of die werken zonder strategie, merken dat ze amper in staat zijn om de doelgroep te bereiken, zien de hoeveelheid volgers teruglopen, genieten niet van een constante stroom aan websitebezoekers of lopen kansen op potentiële omzet mis.

Geen strategie is als een huis bouwen zonder bouwtekening. Je koopt een stuk grond, verzamelt bouwmaterialen en je ziet maar hoe het verloopt. Resultaten behalen zonder strategie, is gedoemd te mislukken. In een strategie leg je onder andere je doelen, een specifieke doelgroep, de type content en de planning vast.

Wij helpen jou in het ontwikkelen van een fundament voor jouw business op social media. Een sociale media strategie waar jij een compleet huis op kan bouwen.

Wat levert social media beheer op?

Scheelt jou ontzettend veel tijd

Je ontvangt een strategie op maat

Consistent bouwen aan je merk

Je bent en blijft zichtbaar

Beter vindbaarheid op Google

Je bouwt een band op met jouw publiek

Waarom social media laten beheren?

Echte resultaten

Door onze ervaring met verschillende bedrijven zien wij dat onze methode werkt. Deze bedrijven groeien op basis van meer bereik, meer betrokkenheid en nieuwe klantafspraken.

Hoge beoordeling

Onze klanten voor social media beheer beoordelen ons met een gemiddelde van 9,3.

Betrokken manager(s)

In het gehele proces word je gezien als samenwerkingspartner. Je bent betrokken bij het proces en kijkt mee met de werkzaamheden die wij uitvoeren. Wij zorgen voor de executie waarna jij mag genieten van de resultaten. Daarnaast ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage.

Consistentie

Wij verzekeren dat wij bij het beheren van social media werken aan consistente zichtbaarheid. Dit betekent dat we wekelijks actief zijn in het delen van waardevolle voor jouw doelgroep.

Waarom is social media onmisbaar?

Het social media gebruik in Nederland blijft alsmaar groeien en is ook nog eens intensiever geworden. Met meer dan 13,7 gebruikers in diverse leeftijdscategorieën op Facebook, Instagram en LinkedIn, is de kans groot dat jouw ideale klant actief is op social media. Daarnaast blijkt uit onderzoek van Newcom dat wij als Nederlanders gemiddeld 98 minuten per dag met sociale media bezig zijn. Dit is gemiddeld. In de jonge leeftijdscategorieën zit het gemiddelde bijna op twee uur per dag. Door de groei in de gemiddelde schermtijd en de groei in het aantal gebruikers, ontstaan er kansen voor bedrijven. Social media is niet alleen een medium voor amusement, maar ook voor het kopen van zakelijke producten/diensten.

Voordelen van social media uitbesteden

Directe verkopen.

Meer naamsbekendheid en leads.

Direct in contact met je ideale klant.

Je bespaart tijd omdat wij je social media beheren. Hierdoor kun je je focussen op wat jou energie geeft.

Geen extra personeel nodig.

Word beter gevonden, ook in Google.

Je bouwt voor de langere termijn aan je merk.

Social media voor bedrijven voorbeelden

LinkedIn marketing N-ICT Consultancy

Voor N-ICT Consultancy is de automatische Leadgeneratie en LinkedIn beheer ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. N-ICT Consultancy is dé specialist op het gebied van ICT uit Harkema....

LinkedIn Leadgeneratie Diamond Sound Systems

Voor Diamond Sound Systems is de automatische Leadgeneratie ingezet voor het bereiken van potentiële klanten op LinkedIn. Diamond Sound Systems uit Joure zijn gedreven professionals in licht en geluid....

LinkedIn marketing TN Slopen en Saneren

Voor TN Slopen en Saneren is op consistente wijze LinkedIn marketing ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. TN Slopen en Saneren is een gerenommeerd sloop-en asbestsaneringsbedrijf uit Scharsterbrug....

Damian Doelgroepbereikt

"Laten we samen de kansen op Social media bespreken. Zin in een bakje koffie?"

Damian
Dé Social media expert

Hoe gaan wij te werk?

Strategie uitwerken

Ontvang voor jouw focuskanaal een strategie en plan van aanpak op maat. Zonder strategie is het bereiken van zakelijke klanten een lastig verhaal.

Content

Val op met professionele foto’s & video’s. Op basis van een contentkalender en contentpijlers ontwerpen wij relevante content creatie waarmee we impact maken bij de doelgroep.

Uitvoering

De gecreëerde content is beoordeeld, voorzien van hashtags en ingepland op de momenten waarop de doelgroep het meest actief is. Nu is het tijd om gas te geven en onze doelgroep te voorzien van waardevolle en impactvolle berichten.

Bijsturen en rapporteren

Social media beheren betekent voor ons een intensief traject waarbij we op dagelijkse basis onze werkzaamheden bijsturen. Dit is nodig om in te spelen op de veranderingen in de markt en op de behoefte van de doelgroep. Naast het bijsturen ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage waarin wij onze werkzaamheden verantwoorden.

Social media content voorbeelden

Nieuwsgierig naar meer social media resultaten?

In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal B2B & B2C bedrijven geholpen me het genereren van meer naamsbekendheid en klantafspraken. Benieuwd naar de resultaten? Ons team heeft een aantal klantervaringen van social media campagnes in kaart gebracht.

Veelgestelde vragen

Recente social media blogs

Meer klanten via LinkedIn

LinkedIn profiel optimaliseren

LinkedIn profiel optimaliseren: dit zijn de meest bepalende stappen. Betere vindbaarheid met een krachtig LinkedIn profiel.

Meer lezen...

Social media diensten

LinkedIn uitbesteden? Waarom zou ik?

Benieuwd hoe het uitbesteden van LinkedIn zal zorgen voor een zakelijke groei? Ontdek de wijze waarop wij klantafspraken genereren voor onze klanten.


Meer lezen...

LinkedIn Leadgenerator

Content ideeën voor social media.

Heb jij moeite met het bereiken van je doelgroep op sociale media? Verhoog je bereik met deze 35 social media content ideeën!

Meer lezen...

Laat je social media uitbesteden aan Doelgroepbereikt.nl

Wij helpen jou met het ontwerpen van een plan waarmee jij op sociale media zakelijke klanten gaat bereiken. Maar voordat we daarmee aan de slag gaan, willen we graag eerst kennismaken. Laat hieronder jouw contactgegevens achter, zodat wij de koffie voor je kunnen klaarzetten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.