Home » Social media uitbesteden
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Social media laten beheren

Wij nemen jouw werk uit handen!

Digitaal groeipakket voor social media

Wil je meer naamsbekendheid, klantafspraken en websitebezoekers genereren met social media marketing? Doelgroepbereikt garandeert je meer resultaat! 

De reis die een klant doormaakt vanaf het eerste contactmoment met jouw bedrijf tot een aankoop- of contactverzoek is voor iedere organisatie anders. Wij kunnen gerust stellen dat sociale media een belangrijke rol spelen bij elke reis. Wanneer je social media marketing op een strategische wijze inzet, krijgt de merkbeleving van jouw bedrijf een andere betekenis. Een betekenis die pakkend is en in het hoofd blijft hangen. Wij leggen je graag uit, hoe we dit proces aanpakken. 

Tegenwoordig mag social media niet ontbreken binnen jouw marketingstrategie. Social media marketing is als een verlengstuk van je huidige marketingstrategie. Door via meerdere social media kanalen jouw doelgroep te bereiken en deze vervolgens door te verwijzen naar jouw website, kun je een natuurlijke klantenreis creëren. Een klantenreis waarbij jouw publiek continu de informatie krijgt waar ze op dat moment naar op zoek zijn. Een effectieve social media strategie kan je business dus aanzienlijk vergroten en meer betrokkenheid creëren bij je doelgroep. Hoe simpel social media beheer ook mag lijken, het blijkt dat de verwachte resultaten niet komen zoals verwacht. Veel bedrijven worstelen strategisch en negeren snel kanalen.  

Het beheren van social media lijkt op voorhand een eenvoudig instrument om een doelgroep te bereiken, maar het vereist een diepgaande en doordachte strategie om echt resultaten te realiseren. Bij Doelgroepbereikt.nl werken we met een vaste methode waarbij we kritisch kijken naar jouw doelgroep, welke kanalen aansluiten bij de doelgroep en welk type berichten voor interactie zorgt. Door alle factoren af te wegen en een onberispelijke social media-strategie te ontwikkelen, realiseren we op korte termijn de groei die onze klanten zoeken. 

Wat is social media marketing?

Social media marketing is het promoten van jouw product of dienst via verschillende social media kanalen. In de basis klopt dit zeker, maar social media marketing is echter meer dan alleen jouw diensten op sociale media plaatsen. Net als bij traditionele marketing (website, nieuwsbrief, advertenties) is het belangrijk om een ​​strategie te hebben die de concurrenten van je bedrijf niet hebben en die aansluit bij je doelgroep. Daarom is de implementatie van social media marketing in elk bedrijf anders. Wat veel bedrijven doen, is hun volgers "achter de schermen laten gluren" of foto's van hun werknemers delen. Je denkt misschien: "Dat werkt toch niet?!" Maar zeg het niet te snel. Dit soort inhoud kan je zelfs helpen jouw bedrijf te laten groeien als je dit soort content(niet verkoopachtig) koppelt aan jouw bedrijfsdoelen. Bij social media content draait het namelijk om het centraal stellen van jouw doelgroep. Je biedt (gratis) waarde door de ontvanger te informeren, motiveren en inspireren met behulp van waarde. Zonder dat je rechtstreeks jouw product of dienst aanbiedt. Denk hierbij aan tips, kennisartikelen, kijkje achter de schermen (hoe een product/dienst ontstaat) en vermakende berichten op sociale media. Elk bedrijf kan groeien met sociale media; 80% van de wereldbevolking gebruikt sociale media.

Benieuwd naar jouw groeikansen op social media?

Wat levert social media uitbesteden op?

Scheelt jou ontzettend veel tijd

Je ontvangt een strategie op maat

Consistent bouwen aan je merk

Je bent en blijft zichtbaar

Beter vindbaarheid op Google

Je bouwt een band op met jouw publiek

Social media kanalen die we voor je beheren

Iedere dag zijn wij actief in het beheren van social media kanalen voor onze klanten. Hieronder valt het ontwerpen, schrijven en publiceren van berichten. Daarnaast adverteren wij voor bedrijven die meer website bezoekers of verkopen willen genereren. Als je het beheer van deze kanalen aan ons uitbesteedt, creëren we voor elke post een doordachte strategie. Naast het plaatsen van berichten, laten we berichten aansluiten op specifieke pagina's op jouw website. Ons werk houdt rekening met de verschillende socialemediakanalen, hun doelgroepen en best practices. Hierdoor kun jij je concentreren op wat je wilt bereiken in plaats van je zorgen te maken over het beheren van de kanalen. Wat overigens, tijdrovend is. In ruil daarvoor zie je een toename van het aantal bezoekers op jouw social media kanaal en website.

Onze experts zijn in staat om organische posts en social media advertenties voor je te ontwikkelen en te plaatsen. Heb je alleen advies nodig? Doelgroepbereikt staat voor je klaar! Wij hebben ruime ervaring in de volgende kanalen: 

 

Instagram logo zwart
Instagram

Social media platform Instagram is visueel georiënteerd en biedt mogelijkheden voor merken om te groeien. Door een account voor jouw bedrijf op dit platform te bouwen, kunnen mensen via foto's en video's contact maken met jouw merk. Betrokken zijn bij jouw publiek vereist het leveren van onderscheidende inhoud die zich richt op hun betrokkenheid en bereik met jouw bedrijf.

Instagram is een essentieel onderdeel van elke ijzersterke social media-strategie. Het platform zoekt voortdurend naar nieuwe manieren om voor extra betrokkenheid en interactie met gebruikers te zorgen. Enkele tools binnen dit platform die dit bereiken zijn verhalen met interactieve opties, filters, live video, scrolls en Instagram-shopping. Instagram is een constant evoluerend social media-kanaal dat veel mogelijkheden biedt om te experimenteren. Het platform biedt gratis toegang tot veel functies die je kunt gebruiken om het bereik van jouw merk te vergroten. Daarnaast kun je door het innovatieve karakter van Instagram altijd rekenen op nieuwe mogelijkheden.

 

Facebook logo zwart
Facebook

Wil je de verbinding tussen jouw merk en jouw doelgroep vergroten? Facebook helpt je! Als oprichter van een eigentijds platform voor sociale media en nu het moederbedrijf van opmerkelijke successen zoals WhatsApp en Instagram, is Facebook een integraal onderdeel geworden van de online wereld. Zit jouw doelgroep op dit platform, dan is de kans aanwezig dat je snel bereik en engagement resultaten behaalt die je zoekt. Met alle functies op dit platform, kun je alle kanten op. Je kunt ook verhalen op dit platform plaatsen, betrokkenheid creëren met peilingen of gerichte advertenties targeten om een specifieke doelgroep te benaderen.

Facebook is geweldig voor bedrijven die zich richten op de consumentenmarkt (B2C). Via dit kanaal kun je consumenten overtuigen van jouw product of dienst. Daarnaast kan je met behulp van advertentiecampagnes de ontvangers omzetten naar betalende klanten. Het is dus niet vreemd dat veel van onze klanten ervoor kiezen om regelmatig Facebook-advertenties weer te geven om hun doelen te bereiken. Samen bepalen we de juiste strategie om Facebook voor jouw bedrijf te laten werken. Met Doelgroepbereikt spelen we in op de populariteit van het platform en de diversiteit aan mogelijkheden. 

LinkedIn logo zwart
LinkedIn

Een bedrijf zonder LinkedIn is niet van deze tijd. Bijna elk bedrijf heeft een LinkedIn bedrijfspagina. Niet alleen voor het zakelijk netwerken maar ook voor vacaturecampagnes. LinkedIn is het grootste zakelijke platform van Nederland. Hier kun je jouw bedrijf onder de aandacht brengen, behaalde doelen delen en opmerkelijke prestaties posten. LinkedIn draagt 100% zeker bij aan jouw social media marketingstrategie. Vooral voor organisaties in de zakelijke B2B markt biedt LinkedIn veel mogelijkheden. Jouw LinkedIn kan bijvoorbeeld gebruikt worden om vacature campagnes te draaien of de doelgroep te informeren/inspireren. Verder biedt het platform opties als adverteren of leadgeneratie-tools om 1-op-1 jouw doelgroep te bereiken. Dit maakt LinkedIn een onmisbare aanvulling in het salesproces.  

Naast het bereiken van je doelgroep is LinkedIn een kanaal dat haar uitleent voor het werven van potentiële medewerkers. Er zijn groot aantal functionaliteiten om nieuwe banen te vinden op LinkedIn. Daarbij is het belangrijk dat jij je als bedrijf onderscheid van de rest. Zodat je opvalt en personen eerder geneigd zijn om met jou in contact te komen. Een slimme LinkedIn-strategie kan je daarbij helpen. Met de juiste advertenties, inhoud en berichten kun je zorgen voor een allesomvattende ervaring om potentiële nieuwe medewerkers aan te trekken. Cruciaal voor de toekomst van jouw bedrijf! 

Social media adverteren

Adverteren op sociale media, is het online adverteren op kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Social media adverteren kan social media-campagnes of andere marketingactiviteiten promoten die je als merk meer aandacht kunnen geven. Je kunt overwegen jouw volgers te vergroten, jouw conversiepercentage te verhogen of jouw naamsbekendheid te vergroten.

Het adverteren op social media heeft een aantal voordelen. Een groot voordeel is dat de advertenties getoond worden aan een specifieke doelgroep. Met specifieke targeting zorg je ervoor dat de juiste mensen de juiste boodschap zien op de juiste momenten. De advertenties kan je met behulp van targetingmogelijkheden zoals geslacht, leeftijd, locatie, taal, opleiding, relatie, beroep of functie, interessegebieden, gedrag van de websitebezoekers, afstemmen op jouw doelgroep.

Voor onze onze klanten beheren we advertenties op sociale media en identificeren we doelgroepen. Samen brengen we zorgvuldig in kaart welke groepen relevant zijn en wanneer ze aangesproken moeten worden. Zo kunnen we snel de groei realiseren die je als bedrijf zoekt. Onze experts zijn gespecialiseerd in adverteren op sociale media op de volgende kanalen: 

  • Instagram adverteren
  • Facebook adverteren 
  • LinkedIn adverteren 

Kosten social media marketing uitbesteden

De kosten van het uitbesteden van sociale media variëren van bedrijf tot bedrijf. Het is belangrijk om eerst het verlangen te begrijpen. Wat wil je precies? Extra volgers, naamsbekendheid of klanten die je pagina bezoeken? Alle doelen kunnen worden bereikt, maar op verschillende manieren. Naast dat we gebruik maken van abonnementen met vaste tarieven bieden we ook maatwerk pakketten aan. Met name de maatwerkpakketten zijn populair en worden steeds vaker aangeboden. Dat is niet natuurlijk niet zonder reden. Bedrijven die producten rechtstreeks vanuit een webwinkel verkopen, hebben een heel andere strategie en aanpak nodig. Bijvoorbeeld wanneer je het vergelijkt met een leverancier die nieuws wil leveren aan hun zakelijke klanten. Wil jij een prijs op maat ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Laat ons weten hoe jij de kosten voor je ziet. Zo stellen wij een kostenplaatje op met een social media campagne op maat voor jouw organisatie. 

Social media voor bedrijven voorbeelden

LinkedIn marketing TN Slopen en Saneren

Voor TN Slopen en Saneren is op consistente wijze LinkedIn marketing ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. TN Slopen en Saneren is een gerenommeerd sloop-en asbestsaneringsbedrijf uit Scharsterbrug....

LinkedIn marketing N-ICT Consultancy

Voor N-ICT Consultancy is de automatische Leadgeneratie en LinkedIn beheer ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. N-ICT Consultancy is dé specialist op het gebied van ICT uit Harkema....

Websitebouw Markant Kozijnen

Voor Markant Kozijnen is een compleet nieuwe website geheel in eigen stijl gebouwd met als doel: meer aanvragen. Markant Kozijnen uit Oosterwolde is de betrouwbare partner/leverancier in kozijnen en...

Damian Doelgroepbereikt

"We beoordelen graag jouw social media prestaties. Zullen we een vrijblijvende scan uitvoeren?"

Damian
Dé Social media expert

Hoe gaan wij te werk?

Strategie uitwerken

Ontvang voor jouw focuskanaal een strategie en plan van aanpak op maat. Zonder strategie is het bereiken van zakelijke klanten een lastig verhaal.

Content

Val op met professionele foto’s & video’s. Op basis van een contentkalender en contentpijlers ontwerpen wij relevante content creatie waarmee we impact maken bij de doelgroep.

Uitvoering

De gecreëerde content is beoordeeld, voorzien van hashtags en ingepland op de momenten waarop de doelgroep het meest actief is. Nu is het tijd om gas te geven en onze doelgroep te voorzien van waardevolle en impactvolle berichten.

Bijsturen en rapporteren

Social media beheren betekent voor ons een intensief traject waarbij we op dagelijkse basis onze werkzaamheden bijsturen. Dit is nodig om in te spelen op de veranderingen in de markt en op de behoefte van de doelgroep. Naast het bijsturen ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage waarin wij onze werkzaamheden verantwoorden.

Social media content voorbeelden

Nieuwsgierig naar meer social media resultaten?

In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal B2B & B2C bedrijven geholpen me het genereren van meer naamsbekendheid en klantafspraken. Benieuwd naar de resultaten? Ons team heeft een aantal klantervaringen van social media campagnes in kaart gebracht.

Veelgestelde vragen

Recente social media blogs

Meer klanten via LinkedIn

LinkedIn profiel optimaliseren

LinkedIn profiel optimaliseren: dit zijn de meest bepalende stappen. Betere vindbaarheid met een krachtig LinkedIn profiel.

Meer lezen...

Social media diensten

LinkedIn uitbesteden? Waarom zou ik?

Benieuwd hoe het uitbesteden van LinkedIn zal zorgen voor een zakelijke groei? Ontdek de wijze waarop wij klantafspraken genereren voor onze klanten.


Meer lezen...

LinkedIn Leadgenerator

Content ideeën voor social media.

Heb jij moeite met het bereiken van je doelgroep op sociale media? Verhoog je bereik met deze 35 social media content ideeën!

Meer lezen...

Marketing voor social media uitbesteden?

Wil je stappen ondernemen om social media marketing in te zetten voor jouw bedrijf? Wil je meer omzet, leads, bereik en betrokkenheid voor jouw bedrijf genereren? Wil je een specifieke social media marketingstrategie voor je bedrijf ontwikkelen, maar weet je niet waar te beginnen? 

We zijn hier om te helpen. Laten we samen een kopje koffie of thee drinken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.