Social media marketing voor meer online rendement!

Linkedin strategie bespreken

Met de focus op LinkedIn marketing

De digitale wereld verandert in sneltreinvaart. En de vraag is verander jij mee met je bedrijf? Wij helpen bedrijven die willen veranderen, maar die geen tijd en/of kennis hebben om een social mediastrategie te ontwikkelen en uit te voeren. 

  • Bespaar tijd. 
  • Geen extra personeel nodig.  
  • 1 aanspreekpunt voor je LinkedInstrategie.
  • Meer bekendheid én omzet.

De middelen om te groeien op LinkedIn

LinkedIn marketing

LinkedIn is by far, hét platform voor de B2B markt. Laat jouw profiel professionaliseren, je content schrijven en publiceren of bereik 1-op-1 jouw potentiële klant.

LinkedIn strategie

Ontvang een plan van aanpak op maat. Zonder strategie is het genereren van meer klanten een lastig verhaal.

Content creatie

Val op met professionele foto’s & video’s. Door relevante content zorg je ervoor dat je op social media IMPACT maakt.

Social media beheer

Naast LinkedIn marketing beheren we diverse social media accounts van mkb bedrijven. Voor een consistente en structurele klantgroei van jouw bedrijf.

Damian Doelgroepbereikt

"Op zoek naar meer naamsbekendheid, groei van je merknaam of leads?"

Damian
Jouw LinkedIn consultant

Greep uit onze projecten

LinkedIn marketing TN Slopen en Saneren

Voor TN Slopen en Saneren is op consistente wijze LinkedIn marketing ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. TN Slopen en Saneren is een gerenommeerd sloop-en asbestsaneringsbedrijf uit Scharsterbrug....

LinkedIn marketing N-ICT Consultancy

Voor N-ICT Consultancy is de automatische Leadgeneratie en LinkedIn beheer ingezet voor het bereiken van potentiële klanten. N-ICT Consultancy is dé specialist op het gebied van ICT uit Harkema....

LinkedIn Leadgeneratie Diamond Sound Systems

Voor Diamond Sound Systems is de automatische Leadgeneratie ingezet voor het bereiken van potentiële klanten op LinkedIn. Diamond Sound Systems uit Joure zijn gedreven professionals in licht en geluid....

Onze laatste social media blogs

Meer klanten via LinkedIn

LinkedIn profiel optimaliseren

LinkedIn profiel optimaliseren: dit zijn de meest bepalende stappen. Betere vindbaarheid met een krachtig LinkedIn profiel.

Meer lezen...

Social media diensten

LinkedIn uitbesteden? Waarom zou ik?

Benieuwd hoe het uitbesteden van LinkedIn zal zorgen voor een zakelijke groei? Ontdek de wijze waarop wij klantafspraken genereren voor onze klanten.


Meer lezen...

LinkedIn Leadgenerator

Content ideeën voor social media.

Heb jij moeite met het bereiken van je doelgroep op sociale media? Verhoog je bereik met deze 35 social media content ideeën!

Meer lezen...

LinkedIn training

linkedin training

Leer hoe je LinkedIn succesvol inzet voor marketing, sales of hr.

Hoe zorg je ervoor dat je wordt opgemerkt door relevante doelgroepen op LinkedIn? Wat kun je doen om op te vallen en wat moet je juist niet doen? Welke berichten/content kun je het beste delen? Hoe maak je optimaal gebruik van je netwerk?

Tijdens onze LinkedIn trainingen/cursussen krijg je inzicht in het algoritme van LinkedIn en leer je welke tools en organische posts ervoor zorgen dat je het maximale uit LinkedIn haalt! De verschillende trainingen bevatten veel direct toepasbare en simpele tips.

Onze trainingen worden zowel voor kleine groepen (tot 5 personen) als grote groepen (tot 50 personen) georganiseerd.