Blogs

Social media beheer

LinkedIn profiel optimaliseren in vijf stappen

Geschreven door: Doelgroepbereikt.nl Weet je wel hoe nuttig het is om je LinkedIn profiel te optimaliseren? Zeker wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan of meer klantopdrachten. Misschien denk je: ik ben helemaal niet actief op zoek naar een andere baan of meer opdrachten, dus waarom zou (...)

LinkedIn scan

Wat is LinkedIn? De zakelijke voordelen op een rij!

Geschreven door: Doelgroepbereikt.nl LinkedIn is een social media platform en wordt ook wel gezien als het grootste professionele online netwerk ter wereld. LinkedIn werd opgericht in 2002 en heeft inmiddels ruim 700 miljoen gebruikers, waarvan zo’n 5 miljoen gebruikers in Nederland.  LinkedIn wordt gebruikt door een brede doelgroep; van (...)

Klanten bereiken LinkedIn

Klanten bereiken met LinkedIn? Zo doe je dat!

Geschreven door: Doelgroepbereikt.nl Er zijn veel manieren om online je klanten te bereiken. Voor MKB bedrijven zijn grootschalige, massale online marketingcampagnes vaak te prijzig en bovendien onnodig. Wij zijn van mening dat je als MKB-er of ZZP-er veel meer bereikt met persoonlijk contact. Dat is je kracht tijdens je (...)

Social media diensten

Waarom een LinkedIn Bedrijfspagina aanmaken?

Geschreven door: Doelgroepbereikt.nl Voordat we meer vertellen over 'waarom je een LinkedIn bedrijfspagina moet aanmaken', laten we je eerst tekst en uitleg geven over dit gigantische zakelijke platform. LinkedIn, het grootste zakelijke platform van dit moment. Een platform met meer dan 5 miljoen gebruikers in Nederland waar dagelijks ontzettend (...)

Adviesgesprek social media

LinkedIn uitbesteden: bereik jouw zakelijke doelgroep!

Veel ondernemers hebben moeite om op een eenvoudige en laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe opdrachtgevers. Dit geldt voor zowel zzp’ers, werknemers in loondienst en bedrijfseigenaren van mkb bedrijven. Een groot aantal social mediakanalen bieden niet genoeg mogelijkheden voor zakelijke doeleinden. LinkedIn is daar echter een uitzondering (...)

Social media strategie

De voordelen van social media voor bedrijven

Geschreven door: Doelgroepbereikt.nl We leven in een tijd waarin alles zich in toenemende mate online afspeelt. Zo is het bijvoorbeeld niet voor niets zo dat de totale online verkochte producten en diensten jaar na jaar verder stijgen. Het is een ontwikkeling waarin je als bedrijf mee moet gaan. Je (...)

Social media uitbesteden door Doelgroepbereikt

Waarom social media uitbesteden?

Geschreven door: Doelgroepbereikt.nl Social media uitbesteden is een goed idee als je wilt scoren met social, resultaten wilt boeken en wilt groeien. Op de juiste manier aanwezig zijn op social media kan je meer leads, meer omzet, meer klanten en meer naamsbekendheid opleveren. De kans is groot dat je (...)

Waarom hashtags op social media

Waarom gebruiken we hashtags op social media?

Geschreven door: Doelgroepbereikt.nl ''Waarom gebruiken jullie hashtags?''  Is een vraag die regelmatig door ondernemers wordt gesteld. Ons antwoord op deze vraag is vrij simpel: ''om onder de aandacht te blijven/komen bij je doelgroep...'' Dit is wellicht een antwoord waar jij niet zoveel mee kunt, want dit zegt verder niets (...)

Posts Navigation